Het team van Innovation Funding

Ons team zet zich met man en macht in om jouw subsidieaanvraag tot een succes te brengen. Innovation Funding heeft een nieuwe, innovatieve dienstverlening ingericht. Daarin stellen we op een andere manier – veel nadrukkelijker – de klant centraal. Je weet daardoor snel wat jouw subsidiemogelijkheden zijn. We vragen de meest passende funding voor je aan én we realiseren na goedkeuring een snelle uitbetaling.

Marcel van den Hudding

Sinds 2011 is Marcel actief in de subsidiemarkt voor Innovatieve Technologie bedrijven. Marcel heeft naast de WBSO vooral affiniteit met complexere subsidieaanvragen en financieringsvraagstukken. Naast het schrijven van aanvragen managet Marcel het bedrijf operationeel met als doel om de klanttevredenheid te maximaliseren.

“Mijn doel is om transparantie, kwaliteit en klanttevredenheid als een commodity in het bedrijf te embedden!”
Marcel van den Hudding foto

Niels van Altena

Sinds 2010 is Niels actief op het gebied van subsidies voor technologische innovatie. Hierin heeft hij veel ervaring opgedaan op het gebied van WBSO, maar ook successen behaald op vele andere regelingen, zowel landelijk als Europees. Zijn drijfveer is om zo duidelijk mogelijk projecten in kaart te brengen en te verwoorden. Hierbij staat zijn open en informele communicatie met de klant centraal om samen op een prettige manier tot een goede aanvraag te komen. Want zolang het leuk is, boek je het beste resultaat.
Begin klein, maar denk groot!
Niels van Altena foto

Simone Wortelboer

Simone Wortelboer is een ambitieuze bedrijfskundige, gespecialiseerd in subsidies en overheidssamenwerking. Door haar brede blik en haar ruime ervaring kan zij snel en efficiënt overheidssamenwerking tot stand brengen. Vanuit een oplossingsgerichte grondhouding weet zij op een enthousiaste manier het verschil te maken voor de klant. 

Met deze talenten weet Simone klanten naast innovatie, ook te ondersteunen met subsidie- en overheidsvraagstukken rondom onderwijs, werkgelegenheid en economie.

“Definitie van irrealiteit: Hetzelfde blijven doen en andere resultaten verwachten.”
Simone Wortelboer Foto

Richard Franken

Richard gebruikt zijn ruim 25 jaar aan technisch inhoudelijke ICT ervaring voor het succesvol schrijven van subsidie aanvragen. Hij haalt zijn voldoening uit het oplossingsgericht meedenken met de klant om haar ambities en doelstellingen te realiseren. Als daar ook nog een succesvolle aanvraag uit voortkomt, is dat voor Richard de uiteindelijke kers op de taart.

“Technologie is een woord dat iets beschrijft dat nog niet werkt – Douglas Adams”
Simone Wortelboer foto

Michael van Leeuwen

Michael is een gedreven, en communicatief sterke professional die door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, in staat is met oplossingen te komen die zorgen voor het ideale resultaat. Zijn fascinering voor innovatie zorgt ervoor dat het werk aanvoelt als hobby.

Vandaar dat deze quote perfect aansluit op de branche waarin hij zich in bevindt.

“Als jij niet voor je klant zorgt, dan doet jouw concurrent het wel.”
Michael van Leeuwen foto

Jesse van den Hudding

Jesse is een enthousiaste jongen die door zijn gedrevenheid maar ook geduld, samen met de klant tot de gewenste resultaten komt. Zijn passie voor mensen helpen, zorgt ervoor dat je altijd fijn zaken met hem kan doen. Hij zal dan ook niet snel opgeven als het even niet lukt.

De volgende quote motiveert hem om elke dag weer het maximale te geven:

“Het lijkt altijd onmogelijk, tot het is gedaan.”
Jesse van den Hudding foto