Het team van Innovation Funding

Ons team zet zich met man en macht in om jouw subsidieaanvraag tot een succes te brengen. Innovation Funding heeft een nieuwe, innovatieve dienstverlening ingericht. Daarin stellen we op een andere manier – veel nadrukkelijker – de klant centraal. Je weet daardoor snel wat jouw subsidiemogelijkheden zijn. We vragen de meest passende funding voor je aan én we realiseren na goedkeuring een snelle uitbetaling.

Marcel van den Hudding

Managing Consultant / Oprichter

Sinds 2011 is Marcel actief in de subsidiemarkt voor Innovatieve Technologie bedrijven. Marcel heeft naast de WBSO vooral affiniteit met complexere subsidieaanvragen en financieringsvraagstukken. Naast het schrijven van aanvragen managet Marcel het bedrijf operationeel met als doel om de klanttevredenheid te maximaliseren.

“Mijn doel is om transparantie, kwaliteit en klanttevredenheid als een commodity in het bedrijf te embedden!”
Over WBSO

Niels van Altena

Senior Consultant

Sinds 2010 heeft Niels veel ervaring opgedaan als subsidieadviseur, waarmee hij de wereld van subsidies kent als zijn broekzak. Zijn passie voor technologie en innovatie is wat hem elke dag weer motiveert om het beste uit zichzelf te halen en zo duidelijk mogelijk projecten in kaart te brengen en te verwoorden. Niels haalt zijn voldoening uit tevreden klanten en een fijne samenwerking met zijn collega’s, vanuit openheid en met plezier.

“Innovation is not about money. It’s about the people you have, how you’re led, and how much you get it.” – Steve Jobs
Over WBSO

Richard Franken

Senior Consultant IT

Richard gebruikt zijn ruim 25 jaar aan technisch inhoudelijke ICT ervaring voor het succesvol schrijven van subsidie aanvragen. Hij haalt zijn voldoening uit het oplossingsgericht meedenken met de klant om haar ambities en doelstellingen te realiseren. Als daar ook nog een succesvolle aanvraag uit voortkomt, is dat voor Richard de uiteindelijke kers op de taart.

“Technologie is een woord dat iets beschrijft dat nog niet werkt – Douglas Adams”
Over WBSO

Bas Gerritsen

Consultant

Sinds 2018 heeft Bas waardevolle ervaring opgedaan in twee R&D-groepen. Communicatief sterk en met een groot enthousiasme voor technologische ontwikkelingen werkt hij graag mee aan het verwezenlijken van de doelen van de klant. De bevlogenheid van de klant over hun innovatieve ideeën werkt aanstekelijk op Bas, en hij is vastbesloten om hun enthousiasme te delen.

“The science of today is the technology of tomorrow.” Edward Teller
Over WBSO

Robert van Gemert

Consultant IT

Robert heeft informatiekunde gestudeerd en ervaring opgedaan in zowel overheids- als commerciële organisaties. Hij heeft zijn benadering van informatietechnologie en menselijke interactie ontwikkeld onder begeleiding van Eckart Wintzen, een van de meest creatieve ondernemers van Nederland. Robert heeft gewerkt als ICT-consultant en bekleedde diverse management- en directiefuncties. De afgelopen 14 jaar is hij ondernemer geweest en blijft hij enthousiast samenwerken met verschillende organisaties.

“Samenwerken, gezamenlijk resultaat bereiken en met fun, dat is voor hem key.”
Over WBSO

Peter Visser

Associate Senior Consultant

Peter is al 25 jaar voornamelijk actief in de HighTech en DeepTech. Hij is gek op atoomlagen en dunne-film processen, maar ook zeker niet vies van grote machines of fotonica. Ook wordt ie erg vrolijk van alles rondom printed elektronica, en het zoeken en vinden van de juiste partners voor een R&D project. Peter heeft in zijn carrière bijna alle technologie regelingen wel eens gezien, zowel nationaal als Europees. Zo heeft hij een enorm internationaal netwerk opgebouwd, waar we je graag gebruik van laten maken.

“Ik connect mensen, ideeën en fondsen aan elkaar.”
Over WBSO

Peter Akkerman

Associate Senior IT Consultant

Peter is meer dan 25 jaar actief in de ICT en in consultancy (subsidiebemiddeling, financiering, M&A), met ervaring als directielid en als ondernemer. Hij heeft veel plezier in het proces van creatief meedenken in zowel ICT-technische als financiële vraagstukken bij klanten en in het samen behalen van mooie resultaten. Collegialiteit staat bij hem hoog in het vaandel.

“Een expert is iemand die binnen een beperkt vakgebied alle mogelijke fouten heeft gemaakt.”
Over WBSO

Fabien van Leeuwen

Associate Fiscalist 

Fabien is een ambitieuze fiscalist met een brede kennis op het gebied van belastingen. Hij beantwoordt (complexe) fiscale vraagstukken en begeleidt het innovatiebox traject. Vanuit zijn kennis en ervaring weet hij de klant op een enthousiaste wijze te adviseren om de financiële situatie te verbeteren door het benutten van belastingvoordeel, zoals het gebruik van de innovatiebox.

“Leuker kunnen wij het niet maken, wel voordeliger.”
Over WBSO

Irene de Bruin

Associate Senior Consultant High-Tech

Irene is een bevlogen analyticus die met intuïtie, respect en humor het maximale uit de mensen, teams en projecten kan halen. Zij heeft jarenlang als techneut en project manager bij R&D-afdelingen van technologiebedrijven gewerkt en snapt daarom als geen ander de complexiteit van high-tech projecten. Een R&D ontwikkelproject is voor Irene geslaagd als technisch innovatieve ideeën zijn omgezet in uitvoerbare stappen, die aan commerciële kant het beoogde gat in de markt kunnen vullen. Irene is met name werkzaam in de regio Oost Nederland.

“Als je mensen en je tools passen bij je visie, dan is van elk product een succes te maken. ”
Over WBSO

Simone Wortelboer

Associate Senior Consultant

Simone Wortelboer is een ambitieuze bedrijfskundige, gespecialiseerd in subsidies en overheidssamenwerking. Door haar brede blik en haar ruime ervaring kan zij snel en efficiënt overheidssamenwerking tot stand brengen. Vanuit een oplossingsgerichte grondhouding weet zij op een enthousiaste manier het verschil te maken voor de klant.

Met deze talenten weet Simone klanten naast innovatie, ook te ondersteunen met subsidie- en overheidsvraagstukken rondom onderwijs, werkgelegenheid en economie.

“Definitie van irrealiteit: Hetzelfde blijven doen en andere resultaten verwachten.”
Over WBSO

Mustafa Fakhir

Associate Arbeid- en Organisatiecoach

Mustafa Fakhir is een toegewijde Arbeid- & Organisatiecoach, die zichzelf kenmerkt als een bruggenbouwer. Hij heeft een bijzondere vaardigheid in het omzetten van ingewikkelde wet- en regelgeving naar begrijpelijke en praktische informatie voor ondernemingen. Zijn interesse in subsidies ligt voornamelijk bij de thema’s Diversiteit & Inclusie, Duurzame Inzetbaarheid en Een Leven Lang Leren. Mustafa weet zijn passie voor mens en werk te integreren door naast zijn subsidierol ook actief te zijn in de uitvoering van projecten en opdrachten.

Citaat van Isaac Newton: “We bouwen te veel muren en niet genoeg bruggen.”
Over WBSO

Thérèse van Vinken

Associate Senior Consultant

Thérèse heeft bij diverse hightechbedrijven in Brainport regio gewerkt en is al bijna 15 jaar zelfstandig ondernemer met een focus op de hightech wereld en (bedrijfs)opleidingen. Ze begrijpt uit eigen ervaring de complexiteit en tijdsdruk van ondernemen en funding regelen en heeft de nodige ervaring met diverse subsidieaanvragen. Thérèse zoekt graag de juiste match tussen een bedrijf – de best mogelijke subsidie en een reëel plan. Ze wordt enthousiast van agrarische high tech maar ook van andere high tech projecten.

“Alone we can do so little; together we can do so much – Helen Keller”
Over WBSO

Sem Berghout

Customer Success Manager 

Als Customer Success Manager fungeert Sem als brug tussen klanten en andere teams binnen Innovation Funding. Ze heeft goede communicatievaardigheden, begrijpt klantbehoeften en lost problemen op. Door haar proactieve, klantgerichte houding streeft ze naar een zo prettig mogelijke samenwerking en daarbij een maximale klanttevredenheid.

“Waarom moeilijk doen als het samen kan”
Over WBSO

Rita Linzina

Financiële Administratie


Rita is een enthousiaste en gedreven duizendpoot en hèt aanspreekpunt voor finance. Daarnaast biedt ze ondersteuning aan diverse afdelingen binnen de organisatie. 

Het meest blij wordt Rita van direct klantcontact. Luisteren, ondersteunen, adviseren en samen met de klant naar gerichte oplossingen zoeken bij eventuele struikelblokken. Dat is wat een werkdag voor haar tot een succes maakt. 

”Price is what you pay. Value is what you get.”
Over WBSO

Michael van Leeuwen

Commercieel Manager

Michael is een gedreven, en communicatief sterke professional die door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, in staat is met oplossingen te komen die zorgen voor het ideale resultaat. Zijn fascinatie voor innovatie zorgt ervoor dat het werk aanvoelt als hobby.

Vandaar dat deze quote perfect aansluit op de branche waarin hij zich in bevindt.

“Als jij niet voor je klant zorgt, dan doet jouw concurrent het wel.”
Over WBSO

Jesse van den Hudding

Business Developer

Jesse is een enthousiaste jongen die door zijn gedrevenheid maar ook geduld, samen met de klant tot de gewenste resultaten komt. Zijn passie voor mensen helpen, zorgt ervoor dat je altijd fijn zaken met hem kan doen. Hij zal dan ook niet snel opgeven als het even niet lukt.

De volgende quote motiveert hem om elke dag weer het maximale te geven:

“Het lijkt altijd onmogelijk, tot het is gedaan.”
Over WBSO

Joep Bruijn

Business Developer

Joep is een charismatische en veerkrachtige professional die door zijn vastberadenheid en geduld samenwerkt met klanten om gewenste resultaten te behalen. Zijn diepgewortelde motivatie om mensen te helpen creëert een aangename zakelijke omgeving waarin hij altijd zijn best doet. Hij geeft niet snel op, zelfs niet als hij wordt geconfronteerd met uitdagingen.

Een inspirerende quote die hem elke dag aanspoort om het maximale te bereiken is:

“Als je de moed hebt om te beginnen, heb je al de helft van het succes bereikt.”
Over WBSO

Word jij onze nieuwe collega?

Over WBSO