Even kennismaken?

Ben je benieuwd naar jouw subsidiemogelijkheden
en naar hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen?
Plan een vrijblijvend gesprek met een van onze consultants.

kennismaken met een subsidie consultant

Mogelijkheden in kaart brengen met een consultant?

Ben je nieuwsgierig of één van jouw (innovatie)project(en) in aanmerking komt voor een bepaalde subsidie? Of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen, in tegenstelling tot wat je nu gewend bent? Plan dan een vrijblijvend gesprek in.

Tijdens dit gesprek maak je kennis met een van onze consultants. Samen met jou kunnen we kijken welke (subsidie)mogelijkheden er zijn, en hoe wij jou hierin kunnen ondersteunen.

De kennismaking sessie in het kort:

  • Een informatieve sessie van ongeveer 30 minuten.
  • Mogelijkheden van jouw toekomstige projecten in kaart brengen.
  • Vrijblijvend en zonder enige verplichtingen.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Innovation Funding weet op grond van een jarenlange ervaring welke dienstverlening echt aansluit op de behoefte van innovatieve ondernemers.

Wij brengen de mogelijkheden voor funding voor je in kaart. Daarnaast laten wij je zien of een aanvraag haalbaar en realistisch is. Als je gebruikmaakt van de dienstverlening van Innovation Funding hoeft je zelf niet dat oerwoud van subsidies te betreden. Je mag in korte tijd van ons een optimaal resultaat verwachten. Zo ziet innovatieve funding in onze optiek eruit.

Innovation Funding weet voor welke lastige kruispunten je komt te staan bij het aanvragen van een subsidie. Dankzij onze slimme oplossingen verdwaal je niet.

Er wordt nogal wat van je verwacht bij het realiseren van een passende funding. Een goede aanvraagtekst opstellen. Adequaat antwoord geven op vragen. Het nauwgezet bijhouden van je administratie. Voldoe je niet aan de voorwaarden, dan kan je zomaar subsidies mislopen. Innovation Funding kan je bij al die processen helpen. Jij bepaalt in welke mate je daarvan gebruik wilt maken. Jij hebt de keuze in de hand door onze modulaire tariefstelling.

Afspraak voor kennismaken

  • Wanneer wil je een afspraak inplannen? Bijv. maandag 15 februari om 15:00.