Ervaring en een vernieuwend idee.

Bij Innovation Funding brengen we expertise en een frisse blik samen. Opgericht door Marcel van den Hudding, biedt ons team een rijke ervaring in de subsidiemarkt. Onze visie draait om het bieden van innovatieve oplossingen en flexibele samenwerkingen die aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie.

Klantgerichte Aanpak

Centraal in onze aanpak staat de klant. We leveren op maat gemaakte diensten die gericht zijn op het snel en efficiënt identificeren van subsidiemogelijkheden, perfect afgestemd op jouw doelstellingen. Door middel van diepgaande analyses en gezamenlijke gesprekken bepalen we de beste subsidietrajecten voor jouw organisatie.

Over WBSO

Over Innovation Funding

Innovation Funding weet op grond van een jarenlange ervaring welke dienstverlening echt aansluit op de behoefte van innovatieve ondernemers.

We helpen je bij het in kaart brengen van de mogelijkheden voor jouw project en beoordelen of de aanvraag haalbaar en realistisch is, met oog voor jouw toekomstplannen en roadmap.

Als je besluit verder te gaan, nemen wij het hele proces van aanvraag tot indiening voor onze rekening. Zo bespaar je tijd en kun jij je blijven focussen op ondernemen en innoveren.

Innovation Funding weet voor welke lastige kruispunten je komt te staan bij het aanvragen van een subsidie. Dankzij onze slimme oplossingen verdwaal je niet.

Het aanvragen van subsidies kan complex zijn, met diverse eisen waaraan voldaan moet worden. Denk aan het opstellen van overtuigende aanvragen, adequaat reageren op financierders en het bijhouden van nauwkeurige administratie. Innovation Funding biedt ondersteuning bij al deze processen. Onze deskundigheid omvat het creëren van overtuigende aanvraagteksten, begeleiding bij financieringsvragen en verlichting van jouw administratieve lasten.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem contact met ons op.