Ervaring en een vernieuwend idee.

Marcel van den Hudding, de oprichter van Innovation Funding, heeft jarenlange ervaring in de subsidiemarkt. Hij heeft gezien dat organisaties op zoek zijn naar vernieuwende oplossingen en een open en flexibele samenwerking. Daarom heeft Innovation Funding een nieuwe dienstverlening ontwikkeld die de klant centraal stelt. Hierdoor weet de klant snel welke subsidiemogelijkheden er zijn. Door middel van interne kennis en gezamenlijke gesprekken bepalen ze welke subsidie(s) het best aansluiten bij de doelstellingen van de organisatie.

In onze fundingprocessen staat de klant centraal

Als ondernemer heb je de unieke kans om je visie te verwezenlijken en een indrukwekkend resultaat te bereiken. Extra financiering is een cruciale stap om deze droom te verwezenlijken. Gelukkig zijn er tal van subsidie– en financieringsmogelijkheden beschikbaar, zowel regionaal, nationaal als Europees. Laat Innovation Funding je helpen om de meest geschikte subsidie voor jouw bedrijf te vinden.

Onze kernwaarden zijn transparantie, persoonlijke aanpak en een modulaire opbouw.

  • We bieden een transparante dienstverlening waarbij je altijd op de hoogte bent van de voortgang.
  • Onze persoonlijke aanpak betekent dat we graag met je meedenken over je toekomstige plannen.
  • Met onze modulaire opbouw kies je zelf welke ondersteuning je nodig hebt om optimaal te groeien.

    Laten we samen je visie verwezenlijken.

Over WBSO

Over Innovation Funding

Innovation Funding weet op grond van een jarenlange ervaring welke dienstverlening echt aansluit op de behoefte van innovatieve ondernemers.

We helpen je bij het in kaart brengen van de mogelijkheden voor jouw project, en bekijken of de aanvraag haalbaar en realistisch is. Hierbij houden we rekening met jouw toekomstplannen en huidige roadmap. Als je besluit door te gaan, ontzorgen we je in het hele proces van aanvraag tot indienen, zodat je tijd bespaart en je kunt blijven focussen op ontwikkeling.

Innovation Funding weet voor welke lastige kruispunten je komt te staan bij het aanvragen van een subsidie. Dankzij onze slimme oplossingen verdwaal je niet.

Realiseren van een passende funding kan een uitdagende taak zijn. Er wordt veel van je verwacht, zoals het opstellen van een aansprekende aanvraagtekst, adequaat antwoord geven op vragen van financierders en het nauwgezet bijhouden van je administratie. Echter, als je niet aan deze voorwaarden voldoet, loop je het risico subsidies te mislopen. Gelukkig is er Innovation Funding, die je kan helpen bij al deze processen. Het is aan jou om te beslissen in welke mate je gebruik wilt maken van onze diensten om jouw droomproject tot leven te brengen.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem contact met ons op.