Ervaring en een vernieuwend idee.

Oprichter Marcel van den Hudding is al jaren actief in de subsidiemarkt. Vanuit deze ervaring heeft Marcel opgemerkt dat organisaties toe zijn aan vernieuwende oplossingen. Waarbij wordt gezorgd voor een open, en flexibele samenwerking.

Innovation Funding heeft daarom een nieuwe, innovatieve dienstverlening ingericht. Daarin stellen we op een andere manier – veel nadrukkelijker – de klant centraal. Je weet daardoor snel wat jouw subsidiemogelijkheden zijn. We vragen op basis van interne kennis, en gezamenlijke gesprekken de meest passende subsidie(s) aan die naadloos aansluit(en) op de doelstellingen van jouw organisatie.

In onze fundingprocessen staat de klant centraal

Je hebt als ondernemer een mooi vergezicht. Je weet hoe je jouw visie wilt realiseren. Extra geld is daarbij essentieel. Je hebt gehoord dat er tal van subsidiemogelijkheden zijn. regionaal, nationaal en Europees. Zoek dan maar eens de meest passende subsidie!

De belangrijkste kernwaarden van Innovation Funding op een rij:

  • Transparantie: Je weet te allen tijde waar je aan toe bent. Flexibel en transparante dienstverlening.
  • Persoonlijk: Mens tot mens. We denken graag met je mee richting de toekomst.
  • Modulaire opbouw: Jij bepaalt wat je nodig hebt om optimaal te worden ondersteunt.
Over WBSO

Over Innovation Funding

Innovation Funding weet op grond van een jarenlange ervaring welke dienstverlening echt aansluit op de behoefte van innovatieve ondernemers.

We brengen de mogelijkheden voor je in kaart, en laten zien of een aanvraag haalbaar, en realistisch is. Het moet namelijk goed vallen binnen jullie toekomst plannen, en huidige roadmap. Mocht je bepalen voor te gaan. Ontzorgen wij je in het volledige proces van aanvraag, tot indienen. Zodat je de kostbare tijd die je hier aan kwijt zou zijn bespaard, en bezig kan blijven met ontwikkelen.

Innovation Funding weet voor welke lastige kruispunten je komt te staan bij het aanvragen van een subsidie. Dankzij onze slimme oplossingen verdwaal je niet.

Er wordt nogal wat van je verwacht bij het realiseren van een passende funding. Een goede aanvraagtekst opstellen. Adequaat antwoord geven op vragen. Het nauwgezet bijhouden van je administratie. Voldoe je niet aan de voorwaarden, dan kan je zomaar subsidies mislopen. Innovation Funding kan je bij al die processen helpen. Jij bepaalt in welke mate je daarvan gebruik wilt maken.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem contact met ons op.