Ervaring en een vernieuwend idee.

Marcel van den Hudding, de oprichter van Innovation Funding, brengt een schat aan ervaring in de subsidiemarkt met zich mee. Zijn visie is gebaseerd op de behoefte van organisaties aan vernieuwende oplossingen en een flexibele samenwerking. Bij Innovation Funding staat de klant centraal. Wij bieden gepersonaliseerde diensten die gericht zijn op het snel identificeren van subsidiemogelijkheden die perfect aansluiten bij de doelstellingen van de organisatie. Onze aanpak omvat een diepgaande analyse en gezamenlijke gesprekken om de optimale subsidietrajecten te bepalen.

In onze fundingprocessen staat de klant centraal

Als ondernemer is het realiseren van jouw visie essentieel voor succes. Innovatieve ideeën vereisen vaak extra financiering en subsidies. Bij Innovation Funding begrijpen we de waarde van de juiste financiële ondersteuning. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van regionale, nationale en Europese subsidie- en financieringsmogelijkheden die jouw bedrijf vooruit helpen.

Onze kernwaarden – transparantie, persoonlijke benadering en modulaire ondersteuning – vormen de basis van onze dienstverlening. We bieden volledige transparantie in onze processen, denken graag met je mee over toekomstplannen en stellen een modulaire aanpak voor groei ter beschikking.

Samen kunnen we jouw visie realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw onderneming kunnen helpen groeien.

Over WBSO

Over Innovation Funding

Innovation Funding weet op grond van een jarenlange ervaring welke dienstverlening echt aansluit op de behoefte van innovatieve ondernemers.

We helpen je bij het in kaart brengen van de mogelijkheden voor jouw project, en bekijken of de aanvraag haalbaar en realistisch is. Hierbij houden we rekening met jouw toekomstplannen en huidige roadmap. Als je besluit door te gaan, ontzorgen we je in het hele proces van aanvraag tot indienen, zodat je tijd bespaart en je kunt blijven focussen op ontwikkeling.

Innovation Funding weet voor welke lastige kruispunten je komt te staan bij het aanvragen van een subsidie. Dankzij onze slimme oplossingen verdwaal je niet.

Het verkrijgen van passende financiering voor jouw project kan een uitdagende taak zijn, waarbij je moet voldoen aan diverse eisen. Denk aan het opstellen van een overtuigende aanvraag, het adequaat reageren op financierders en het bijhouden van nauwkeurige administratie. Innovation Funding biedt ondersteuning bij al deze processen. Onze deskundigheid omvat het creëren van overtuigende aanvraagteksten, begeleiding bij financieringsvragen en het verlichten van jouw administratieve last. De keuze ligt bij jou om te bepalen in hoeverre je gebruik wilt maken van onze diensten om jouw droomproject te realiseren

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem contact met ons op.