Al gebruik kunnen maken van het subsidie voordeel voor de beschikking? Dat kan!

voorfinanciering

Direct gebruik kunnen maken van het WBSO voordeel, om o.a. inkopen te kunnen doen?

Dat kan, als je kiest voor Innovation Funding als jouw subsidiepartner! Wanneer je de WBSO aanvraagt bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) krijg je vaak pas na vele weken de beschikking, en kan je het eerste financiële voordeel verrekenen.

Door gebruik te maken van de voorfinanciering beschik je direct over de extra liquide middelen waarmee je het innovatieve project kunt financieren, en direct grote sprongen kan maken bij het aanstaande, of al lopende project.

Vooral voor veel startups kan voorfinanciering interessant zijn, omdat er vaak niet meteen voldoende liquide middelen zijn op grote stappen te kunnen maken. Wij helpen graag mee om dit wél mogelijk te maken.

Via Innovation Funding stond het aangevraagde subsidie bedrag door middel van de voorfinanciering al voor de beschikking op mijn rekening. Hierdoor kon ik meteen doorpakken.

Hoe zit het met de voorfinanciering op mijn subsidie?

Lopen jullie geen risico bij het voorfinancieren voor mijn beschikking?

Jazeker. Echter zijn wij door onze jarenlange ervaring in het schrijven van complexe IT, product en proces aanvragen ervan overtuigd dat onze kwaliteit garantie geeft voor de WBSO, en wij met een gerust hart jouw project kunnen voorfinancieren. Dit heeft dan ook geresulteerd in een 100% succes rate afgelopen jaar.

Wat als mijn WBSO aanvraag niet wordt beschikt?

Onze consultants kunnen op voorhand heel duidelijk in kaart brengen of een project in aanmerking komt voor de WBSO en/ of deze wordt beschikt door de RVO. Mocht na het indienen je project toch niet in aanmerking komen voor de WBSO. Vragen wij het voorgefinancierde bedrag terug zonder bijkomende kosten. Wij werken met de WBSO te allen tijde op basis van No Cure No Pay.

Heeft u nog meer vragen omtrent de voorfinanciering voor o.a. de WBSO, of wilt u met ons in gesprek over de mogelijkheden bij andere subsidies?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Beschik je al over voldoende liquide middelen? Dan heb je de voorfinanciering waarschijnlijk niet nodig! Wij vinden transparantie binnen Innovation Funding uiterst belangrijk, en hebben daarom een modulaire opbouw. Hierdoor bepaal je zelf op welk vlak je ondersteund wilt worden.

Bekijk de video hieronder voor een extra toelichting over de voorfinanciering. (Innovation Funding heette voorheen WBSO+)