Direct profiteren een subsidiebeschikking? Dat kan!

Kies Innovation Funding als jouw subsidiepartner en maak direct gebruik van subsidiegeld voor een korte overbrugging. Normaal gesproken duurt het weken voordat je de officiële beschikking ontvangt na het indienen van subsidieaanvragen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), zoals de WBSO en andere subsidies.

Met onze financieringsoptie heb je direct toegang tot extra liquide middelen waarmee je jouw innovatieve project kunt financieren. Dit stelt je in staat om meteen grote stappen te zetten, zowel bij lopende als toekomstige projecten.

Vooral voor veel startups is voorfinanciering interessant, aangezien er vaak onvoldoende liquide middelen beschikbaar zijn om grote sprongen te kunnen maken. Bij Innovation Funding bieden we ook de mogelijkheid om naast de WBSO andere regelingen te bevoorschotten en korte financiering aan te bieden, zodat we onze klanten volledig kunnen ondersteunen in hun financieringsbehoeften. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij kunnen helpen om jouw plannen mogelijk te maken.

Via Innovation Funding stond het aangevraagde subsidie bedrag door middel van de voorfinanciering al voor de beschikking op mijn rekening. Hierdoor kon ik meteen doorpakken.

De mogelijkheden op een rij.

  1. WBSO bevoorschotting: Ontvang direct liquide middelen voor jouw innovatieprojecten door gebruik te maken van onze WBSO bevoorschotting. Met deze financieringsoptie kun je de Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk-subsidie vooraf bevoorschotten. Profiteer van snelle toegang tot subsidiegeld, waardoor je jouw research en development-activiteiten zonder vertraging kunt financieren.
  2. Bevoorschotting overige regelingen: Naast de WBSO bieden wij ook bevoorschotting voor andere regelingen. Hierdoor kun je direct profiteren van subsidies en financiële voordelen die worden aangeboden door instanties zoals de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Geen wachttijden meer voor langdurige administratieve processen; ontvang direct de benodigde liquide middelen.
  3. Korte financiering: Voor snelle en flexibele financiering buiten subsidies om, bieden wij korte financieringsopties. Overbrug liquiditeitskloven, financier nieuwe projecten of verkrijg extra kapitaal voor groei. Met onze korte financiering kun je snel de benodigde middelen verkrijgen en jouw plannen realiseren.

Bij Innovation Funding begrijpen we dat elk bedrijf unieke financieringsbehoeften heeft. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan opties om aan jouw specifieke eisen te voldoen. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen met onze expertise op het gebied van subsidiebevoorschotting en korte financiering.

Hoe zit het met de voorfinanciering op mijn subsidie?

Wat gebeurt er als mijn WBSO-aanvraag niet wordt goedgekeurd?

Bij Innovation Funding begrijpen we dat je je zorgen kunt maken over het voorfinancieren van je project voordat de WBSO-aanvraag is goedgekeurd. We willen je echter geruststellen met onze professionele aanpak en expertise op het gebied van complexe IT-, product- en procesaanvragen. Onze jarenlange ervaring heeft geleid tot een bewezen staat van dienst en een succespercentage van 100% in het afgelopen jaar.

Voordat we overgaan tot voorfinanciering, zullen onze consultants een grondige beoordeling uitvoeren om duidelijk in kaart te brengen of jouw project in aanmerking komt voor de WBSO-subsidie en of het waarschijnlijk zal worden goedgekeurd door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Hierdoor kunnen we potentiële risico’s vooraf identificeren en beoordelen.

Mocht het onverhoopt gebeuren dat je WBSO-aanvraag niet wordt goedgekeurd, dan zullen wij het vooraf gefinancierde bedrag zonder extra kosten terugvorderen. Onze samenwerking met betrekking tot de WBSO is gebaseerd op het principe van “No Cure No Pay”, wat betekent dat je alleen betaalt voor de daadwerkelijk behaalde resultaten.

Bij Innovation Funding streven we naar transparantie, zekerheid en het minimaliseren van risico’s voor onze klanten. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het verkrijgen van de nodige financiering voor jouw innovatieve projecten.

Bekijk de video hieronder voor een extra toelichting over de voorfinanciering. (Innovation Funding heette voorheen WBSO+)