Dromen realiseren met onze werkwijze

Als gedreven ondernemer heb je inspirerende dromen en ambitieuze visies. Dromen over technische ontwikkelingsprojecten en visies over hoe je ze werkelijkheid kunt maken. Je hebt het pad naar verwezenlijking al uitgestippeld. Het enige wat ontbreekt is de juiste financiering. Gelukkig biedt de WBSO uitkomst. Maar welke mogelijkheden zijn er binnen de WBSO en hoe beschrijf je jouw project op de beste manier in een WBSO-aanvraag? Bij Innovation Funding staan we klaar om je volledig te ondersteunen!

Onze Diensten: Op Maat Gemaakt

Elk innovatief idee is anders, daarom bieden wij modulaire diensten die precies aansluiten op jouw behoeften. Wij blijven transparant en eerlijk over het proces én de prijs. Bij Innovation Funding bieden wij de volgende diensten aan:

  • Aanvraagproces

Ons doel is om subsidieaanvragers compleet te ontzorgen in het aanvraagproces. Hulp bij de aanvraag van de WBSO subsidie zit standaard in ons pakket.

  • Risicomodule

Heb jij je administratie en technisch dossier op orde? Dit vormt namelijk een essentieel onderdeel in het aanvragen van een subsidie. Gelukkig kunnen wij hierbij helpen! Met een klein duwtje in de rug – en onze handige app – is ook het aanleveren van de juiste documenten geen probleem, en kom je niet voor onverwachte terugbetaling te staan. Er zijn ook klanten die deze service niet nodig hebben.

  • Onderrealisatie

Door jarenlange ervaring weten wij veel over reële subsidiebedragen. Wij helpen jou het juiste aantal uren aan te leveren en fouten te voorkomen. Mochten er uren overblijven, dan delen wij mee op de uren die niet zijn behaald en die dus ook niet in mindering gebracht mogen worden op de loonbelasting. Deze service kan alleen afgenomen worden samen met de risicomodule.

  • Subsidie onderzoek

Onze werkwijze omvat standaard subsidieonderzoek naar regionale, nationale en internationale regelingen.

  • Voorfinanciering

Bij de WBSO subsidie krijg je korting op de loonbelasting per uur dat je besteed aan het oplossen van technische knelpunten. Het grootste voordeel van Innovation Funding: als wij de WBSO aanvraag bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) indienen, kan je ervoor kiezen het voordeel; snel en zonder kosten direct op je rekening te ontvangen!

Waarom Innovation Funding?

Heb jij hulp nodig bij het aanvragen van subsidie? Zoek je een persoonlijke maar professionele partij die jou hierbij kan helpen? Innovation Funding voegt waarde toe aan het subsidieprocess op meerdere vlakken:

✔️Transparant en kwaliteit – Met onze transparante dienstverlening en jarenlange ervaring sleep jij de WBSO binnen!

✔️Ontzorging van de klant – We snappen dat subsidies aanvragen een tijdrovende klus kan zijn. Wij ontzorgen je compleet.

✔️Professioneel – We hebben een goede relatie met de RVO en onze slagingsgraad is optimaal.

✔️Wij denken mee – De WBSO is een goede basis voor andere subsidies. Wij zoeken graag mee naar passende subsidies om jouw financiële dromen waar te maken!

modulair tarief whiteboard