In een subsidieproces is jouw belang, ons belang. Dit is onze werkwijze.

  • Kwaliteit en vertrouwen

Je kent het vast wel. Subsidie aangevraagd, en weer weken wachten op een besluit. Je wilt door, en waarschijnlijk ook direct inkopen kunnen doen. Hier hebben wij een unieke oplossing voor ontwikkeld. Namelijk het voorfinancieren van subsidies. Je hebt het aangevraagde subsidiebedrag binnen 2 dagen na de start van een nieuw project, volledig op de rekening. 

Voor andere organisaties is dit minder relevant, en hebben om deze reden onze dienstverlening opgebouwd in vijf modules. Zodat je zelf bepaald waarin je ondersteund wilt worden.

  • Persoonlijk contact

de toekomst plannen bespreken is een erg belangrijk onderdeel, waar ook onze huidige partners erg blij mee zijn. Hierdoor traceren we alle subsidiemogelijkheden, die passend zijn voor de organisatie.

subsidie consultant

Hoe ziet het subsidieproces eruit?

Een subsidie aanvragen kost eigenlijk altijd veel tijd, en energie. Wat je tegenhoud in het snel doorpakken van je innovatie. Dit willen wij tegengaan en is hetgeen wat onze dienstverlening zo sterk maakt. We ondersteunen je namelijk van A tot Z bij het aanvraag proces, en begeleiden zo onze partners naar het ultieme resultaat.

Door onze module opbouw sta je zelf aan het roer om te bepalen waar je ondersteuning bij nodig hebt. Dit zorgt altijd voor een open, en transparante communicatie naar elkaar toe. We kijken naar de toekomst plannen van de organisatie om zo met de juiste financiering, en/of subsidie aan de slag te gaan.

Waneer een subsidie perfect past bij de plannen, komen onze experts graag langs voor een interview. We schrijven de aanvraag, zodat jij door kan met ontwikkelen. Dit laten we uiteraard door jullie controleren. Zodra er vanuit beide kanten groenlicht is, dienen we de aanvraag in.

Kortom, Innovation Funding neemt je in de procesontwikkeling niet alleen heel veel werk uit handen, wij zetten ook onze expertise in om de funding van jouw project op de essentiële punten zo goed mogelijk te monitoren. Bij ons staat het belang van jouw bedrijf en het innovatieve project centraal.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem contact op